Gladys del Pilar: Waiting for a miracle


159,00 kr

Artikelnr: Gladys del Pilar musik-CD Kategori: Tagg:


Kristen Musik-CD

1 How I Got Over
2 Waiting For AMiracle
3 (Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher
4 I Believe In You
5 Light Of My Day
Vocals – Frank Ådahl
6 There Is No Place
7 Lord I Want To Be Like Jesus
8 I Need Thee Every Hour
9 Jesus I’ll Never Forget
10 Att Lämna Allt
11 Pass Me Not
12 You Bring The Sun Out
13 I Understand
Vocals – Frank Ådahl
14 Just For Me
15 Everything


Mer information

Vikt 72 g


Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gladys del Pilar: Waiting for a miracle”