Själavård

Du är välkommen att höra av dig om du önskar samtal – själavård eller rådgivning. I många fall kan vi hjälpa dig per telefon, men i vissa fall är det bättre att du kommer hit.

Vi erbjuder också samtal med familjer och mindre eller större grupper som har ett eller flera gemensamma problem eller som kanske bara vill förebygga framtida problem genom att få bättre samarbetsmodeller.

Ibland är det en fördel att först titta på listan över våra media; böcker, CD och DVD-filmer, och se efter om det där finns något som rör ditt behov. Vi har skrivit mycket just med tanke på inre helande.

Du kan kontakta oss via e-post, telefon (0435-35705) eller brev (maskinskrivet). Om du vill samtala per telefon bestämmer vi som regel först en tid för samtalet.

Rådgivningen/terapin har sedan Vingården bildades 1984 varit gratis, men om du önskar flera samtal och i de fall det blir fråga om en mer omfattande konsultation känner vi det befogat att vi kommer överens om ett arvode. Rekommenderad avgift är 350:- per längre samtal.

Elever på Vingårdens distansbibelskola har alltid tillgång till fortsatt kostnadsfri rådgivning under studietiden.

Din gåva eller betalning sätter du in på Vingårdens plusgiro (29 60 87-0).