Hantering av cookies

Hits: 6

Säkerhet

Cookies

En cookie är en liten mängd data som de flesta webbplatser du besöker skickar till din webbläsare och som sparas där. Vanligtvis används cookies för att förbättra användarupplevelsen genom att komma ihåg vilket språk du vill använda, om du är inloggad, vilken skärm du använder m.m.

Genom att spara cookien i din dator, läsplatta eller smartphone kan webbplatsen känna igen dig nästa gång du besöker webbplatsen. Varje gång du besöker en webbplats där du en gång fått en cookie, skickar din webbläsare med den automatiskt. Cookien gör att din dator blir igenkänd. Den minns också de val du tidigare gjort på webbplatsen och förbättrar användarupplevelsen på sidan. På så sätt sparar du tid när du surfar.

Webshopen använder cookies för att kunna spara produkter i varukorgen. Cookies används för att spara kundvagnen som helhet tillsammans med en unik kod för varje kund. Ingen personlig information lagras i dessa cookies.

Alla webbläsare är olika och du kan läsa mer om hur du hanterar och kontrollerar inställningar för kakor för just din webbläsare på http://www.minacookies.se/allt-om-cookies/cookiehantering

Du kan även själv radera alla cookies från din hårddisk. Det gör du genom att klicka på Verktyg i menyn, välj Säkerhet och sen Ta bort webbhistorik.

Vingården skyddar dina personuppgifter

Känslig information skickas alltid krypterad (SSL) till Vingården för att utomstående inte skall kunna komma åt informationen. Överallt där känslig data skickas är överföringen krypterad, t ex i ditt konto och i kassan.

Vingårdens kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part, men om Vingården skulle upphöra eller övertas måste vi kunna lämna över kundregistret åt vår efterföljare. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.

Personuppgifter som namn, födelsenummer, telefonnummer, epostadress, tidigare köp och ev kreditvärdering sparas under den tid man har en pågående användarrelation och en tid därefter, eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.