Webshop

Alla länkar till webshopen öppnas i nytt fönster. Om länken inte fungerar så högerklicka och välj ”öppna i nytt fönster”.

Vingården

Beställ din
Bibelskola på
webshopen

Vingårdens Bibelskola - kostnad

Kostnaden motsvaras av det antal poäng du valt. 1 poäng kostar 1:20 och motsvarar cirka 1000 tecken text inkl mellanslag. En normalkurs på 1300 poäng kostar alltså 1.560:-.

Porto från oss ingår i priset och du betalar portot för de brev du sänder till oss. Du kan dela upp betalningen på två gånger, hälften när du börjar kursen och hälften inom 2 månader därefter.

Alternativt kan du välja minikursen, som består av de ämnen vi försett med . Den är lämplig för dig som nyss kommit till tro eller vill börja lära känna Herren. Pris 930:-. (Markerad med blå blomma i webshopen.)

(För elever utomlands tillkommer 200 SEK oavsett kursens omfattning)

Studiecirklar har förmånliga rabatter. Kontakta oss!

Våra studeranden har 20% rabatt på Vingårdens egna utgåvor av böcker. Glöm inte att ange vid beställning att du är elev.

Vill du köpa en ny version av ett ämne som du läst tidigare får du i regel 50% rabatt.

Garanti: Returnera det första utskicket inom 14 dagar i oskadat skick om du inte är nöjd med kursen, så slipper du betala. Bifoga 50:- för vårt porto.

Om du avbryter kursen senare kan du få allt resterande kursmaterial, men du kan inte byta in en annan elev i ditt ställe under pågående kurs.

Du kan börja bibelskolan när du vill. Under sommaren kan vi ibland vara bortresta, men du får utskicken och skrivningarna rättade så snart vi kommer hem. (En månads uppehåll kan förekomma juni-augusti).

Vid tentamen (frivillig) tillkommer tentamensavgift. Ring för prisuppgift.


Fortsätt till vittnesbörd och omdömenKontakta Vingården

E-post: post[snabel-a]vingarden.org

Telefon 0435-35705

Plusgiro 29 60 87 - 0

TELEFONTIDER:

9-18 måndag till fredag

Besök endast efter överenskommelse.